Germania Fino Style Left Vitrinekast+Blauwe LED

Deze vitrinekast welke uitgevoerd is in Hoogglans wit voegt iets toe aan je interieur. Deze stijlvolle ontwerp kun je voor verschillende doeleinde gebruiken. Je bent met deze design vitrinekast verzekerd van een kwalitatief design vitrinekastwaar je lang van kunt genieten. De moderne vitrinekast is vervaardigd uit hoogwaardig MDF hout en leunt op stalen pootjes. Het kwalitatieve hout staat garant voor stevigheid en een langere levensduur.

De vitrinekast straalt van elegantie en is afgewerkt met hoogglans wit. Hierdoor kun je jouw modern entrendy interieur compleet inrichten. De strakke lijnen in combinatie met de woonaccesoires zorgen ervoor dat deze design vitrinekast aansluit op jouw wensen. De design vitrinekast heeft aan de linkerkant 2 handige lades welke sluiten door middel van hetsoft-closing systeem wat de design vitrinekast vriendelijk in gebruik maakt.

Boven de lades heeft deze houten vitrinekast een dicht kastje met een plank. Hierin kun je jouw spullen overzichtelijk opbergen. De rechterkant van de vitrinekast bestaat uit een glazen deur met 3 glazen planken van welke uitgevoerd zijn van veiligheidsglas. Om je belangrijke spullen sfeervol te verlichtingen kun je LED verlichting in wit of blauw aan de glazen planken bevestigen. De LED verlichting is eenvoudig bij te bestellen. Vitrinekast Fino behoort tot de Fino serie. Deze serie is ontworpen door het Duitse merk Germania en bestaat uit eendesign salontafel, een eettafel, een design TV meubel en een dressoir.

In deze serie vind je ook de 2-deurs vitrinekast. Met de Fino serie kun je jouw woonkamer compleet inrichten methoogglans meubels. Naast de Fino serie heeft Germania ookhalcombinatie Fino ontworpen in dezelfde stijl welke te bestellen op onze website. Hiermee kun je jouw gasten stijlvol ontvangen.

  • Merk: Germania
  • Garantie: 2 jaar garantie
  • Kleur: Wit
  • Materiaal: Glas;Hout;Metaal
  • Afmetingen: B90, D40, H130 cm.
  • Gewicht: 89 kg.

Bekijk de gehele collectie vitrinekasten van Germania »